Algemene voorwaarden

Overeenkomst.

De koopovereenkomst tussen De Meersche Helden en de klant is tot stand gekomen op het moment dat de orderbevestiging samen met een IDeal/Paypall betaling aan De Meersche Helden is bevestigd.
Direct na het plaatsen van de order zal de klant een bevestiging via de E-mail krijgen.
Na een controle van de order en de betaling van de bank zal De Meersche Helden de bestelde artikelen spoedig verzenden via postNL.

Prijzen & Betalingen.

1. De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro's en inclusief BTW.
2. De verzendkosten zijn berekend op verzending binnen Nederland, voor verzendingen naar een land buiten Nederland zullen andere prijzen gelden.
3. Betaling kan alleen geschieden via IDeal & Paypall. 

BusReizen.

1. De passagiers dienen zelf in bezit te zijn van een wedstrijdkaartje/omwissel kaartje  en een geldig ID of paspoort.
2. Schade in welke vorm dan ook aan/in de bus die veroorzaakt is door een passagier(s) worden op de persoon(en) verhaald.
3. Roken, Vuurwerk en in bezit te zijn van soft en hard drugs in de bus is verboden.
3. De Meersche Helden heeft ten aller tijden het recht om een busreis te annuleren.
4. Bij verlies, schade of diefstal van goederen kan De Meersche Helden niet aansprakelijk worden gesteld.
5. Bij onvoorziende problemen betreft de busreis zullen wij GEEN geld terug geven. (voorbeeld: Bij politie controle op drugs/vuurwerk/diefstal en gedwongen worden om niet verder te reizen zullen wij geen geld terug geven.)
6. Annuleren van je bestelling is niet mogelijk, dit omdat wij een zekerheid moeten hebben dat er genoeg animo is en de bussen kunnen laten rijden.
7. Elke passagier is zelf verantwoordelijk voor een reisverzekering, denk hierbij aan eventuele medische kosten, diefstal van persoonlijke bezittingen.
8. Het reserveren van een plek in de bus is niet mogelijk.
9. Onze bussen houden zich aan de rijtijdenwet, hierdoor kunnen we in de meeste gevallen niet lang wachten met vertrekken. Zorg dat je op tijd bij je bus bent. 
10. Onze busorganisatie werken met een passagierslijst, Hierdoor is onderling ruilen van passagiers naar een andere  bus niet mogelijk. 
11. In onze bussen is diverse frisdrank en alcohol aanwezig zolang de voorraad strekt. Koelboxen zijn hierdoor niet toegestaan.