.

.

Algemene voorwaarden.

DMH is een onafhankelijke stichting. De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op het membership van DMH. Door het membership aan te vragen is de aanvrager akkoord met de algemene voorwaarden. 

Wat bedoelen we met?

In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: 

Wij / DMH: De Meersche Helden

De Member: de natuurlijke persoon die zich middels een lidmaatschap aan DMH heeft verbonden; 

Het membership: het lidmaatschap van DMH.

Wat houdt een lidmaatschap van De Meersche Helden in?

Membership van DMH is persoonsgebonden en geeft toegang tot producten en diensten van DMH; 

Voor een bedrag per jaar ben je member, je ontvangt vijf keer het fanzine en krijgt 10% korting in onze webshop.

Van wanneer tot wanneer loopt het membership jaar? 

Aanmelden voor een membership kan op elk gewenst moment en het membership loopt door tot en met 30 juni. Het lidmaatschap loopt daarna van 1 juli tot en met 30 juni.

DMH is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Ten behoeve van haar dienstverlening legt DMH persoonsgegevens vast wanneer een membership wordt afgesloten, diensten en/of producten worden afgenomen of anderszins contact is met DMH.

DMH gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van rechten op grond van het lidmaatschap, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om leden/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. klanten geven toestemming voor het vastleggen van de persoonsgegevens bij het afsluiten van een membership, of busreis.

Indien de koper gebruik wil maken van het recht op vergetelheid, het recht op inzage, geen prijs stelt op informatie over producten of diensten of wanneer het lid de toestemming voor het ontvangen van informatie per e-mail wil intrekken (al dan niet door gebruik te maken van de afmeldlink in het bericht), kan de member een mail sturen naar DMH, onder vermelding van AVG. DMH behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.

DMH  informeert de Ajacieden  onder andere via het fanzine. Deze Verschijnt vijf keer per seizoen

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.