.

Recent Posts

informatie

informatie

Uncategories 0 Comments

Voorwaarden Bustransfer.

Punt 1

De Meersche Helden is niet aansprakelijk voor persoonlijke goederen van elk meereizende persoon.

Punt 2

Roken, vuurwerk en verdovende middelen in onze bus is verboden. Het nuttige van alcohol buiten de bus tijdens de transfer is ook niet toegestaan. 

Punt 3

Wij gaan ervan uit dat iedereen die bij ons boekt een weloverwogen beslissing heeft genomen, dat wil zeggen dat je een geboekte reis niet kan annuleren. Bij het boeken van een bustransfer boek je voor op dat moment online staande bus, bij meerdere bussen kunnen wij geen personen wisselen of omboeken naar een andere bus.

Zodra je 1 of meerdere personen in 1 keer boekt zullen die allemaal bij elkaar zitten. Tijdens de bustransfer is het ook niet mogelijk om van bus te wisselen, zit je in bus 1 dan zit je de hele reis in bus 1.

Dit heeft te maken met  verzekering van het vervoersbedrijf en de persoons gegevens die wij vooraf al hebben doorgegeven aan het vervoersbedrijf, die eventueel bij vraag van de overheids instantie's moet kunnen aantonen welke personen in de betreffende bus zitten.

Punt 4

Bij schade of vervuiling in/van de bus, wordt verhaald bij de persoon of personen.

Punt 5

Bij de bus stops gaan wij als de Meersche Helden ervan uit dat iedereen zich aan de regels houd, wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele diefstal van goederen in de bus en buiten de bus.

Mocht het zijn dat er eventueel door vuurwerk, drugs/verdovende middelen, agressie, diefstal of andere redenen de bus niet meer verder mag/kan  rijden, zullen wij Geen geld terug storten, en proberen het bij de persoon/personen te verhalen.

Punt 6

Iedereen moet zelf zorg dragen voor een geldig Legitimatie, wedstrijdkaartje/seizoenskaart en eventueel een reis/annulering verzekeren.

Punt 7

Wij geven een paar dagen voor de transfer een bevestigingsmail naar de geboekte persoon.  De geboekte persoon dient zelf zijn mede geboekte reizigers op de hoogte te houden van de informatie mail.

Punt 8

Wij hebben goede samenwerking met Afca supportersclub en Ajax, zo proberen wij altijd zo dicht mogelijk en voor het omwisselen begint op onze eind bestemming aan te komen.

Punt 9

In de Bus is catering aanwezig (Fris, Alcohol en Water) zolang de voorraad strekt. Het is verboden om flessen of koelboxen mee de bus in te nemen. rugtas/tas/dekentje/kussen of wat eten is geen probleem, kan ook in de bus worden achtergelaten. let wel zie punt 1. 

Punt 10

Het gebruik van het toilet, hou dat beperkt, we stoppen regelmatig en willen de toiletten zo schoon en leeg mogelijk houden voor onze vrouwelijke reizigers en de terug weg.

Punt 11

Bij sommige bustransfers is het mogelijk om de auto te laten staan op het afgesloten parkeerterrein in Amsterdam. dit is wel tegen een kleine vergoeding zoals beschreven staat in de mail. zorg wel dat je voordat de bus vertrekt bij 1 van onze steward vraagt waar je een uitrij munt kan halen.

Punt 12

Zorg dat je op tijd bent bij de afgesproken plek waar de bus vertrekt. De bussen worden via de achter ingang op naam opgeroepen om plaats te nemen in onze bus. voor op het raam en op de zijkant van onze bus staat het bus nummer. De bussen zijn herkenbaar aan onze busborden.

Het kan zijn dat er bezet staat op de stoel, hou deze aub vrij. deze zijn voor de alternatieve opstapplaats.

Zodra de wedstrijd is afgelopen en alle supporters het stadion verlaten, verwachten wij dat iedereen spoedig zich naar de bus begeeft. Indien onze bus/bussen niet voor het stadion staan onthoud dan waar je bent afgezet, en kom ook weer daar naar toe. 

Bij de bus worden weer de namen opgenoemd om zo te kijken of iedereen weer aanwezig is voor de terugweg. indien je door welke manier niet gelijk mee kan met onze bus, neem dan even contact op met 1 van onze noodnummers, zodat wij niet hoeven te wachten of derden moeten inschakelen.

Wij hebben weinig tijd om lang te wachten op personen, wij weten van andere transfers dat de politie ons zo snel mogelijk uit de stad wilt hebben (eventueel onder begeleiding) dus zorg datje spoedig weer bij je eigen bus begeeft.

Punt 13

Ons vervoersbedrijf moet zich aan de reis tijden wet houden, en het kan zijn dat we bij sommige stops verplicht wat langer moeten wachten. Wij houden meerdere stops om even te kunnen roken. ook gebeurd dit in de nacht, zorg dat er geen overlast is. indien er tijd genoeg is kan je naar een eventueel tankstation/restaurant (zie ook punt 5)

Punt 14

Bij aankomst op de bestemming worden de bus/bussen geparkeerd, de bussen worden de gehele dag  afgesloten en wij als organisatie kunnen niet meer de bus in. let op dat je alle spullen meeneemt die je nodig hebt. soms kan het zo zijn dat De Meersche Helden een sleutel heeft van het ruim om toch nog wat aankopen in het ruim te plaatsen. dit wordt indien van toepassing in de bus gecommuniceerd.

Punt 15

De Meersche Helden en de Afca Supportersclub zetten zich al jaren in om er voor te zorgen dat er eventueel een bustransfer beschikbaar is.  Wij hebben gezegd dat de maximale afstand 1200 km is. zo kunnen er uitzonderingen zijn.

Alle bustransfers worden door Vrijwilligers van de Meersche Helden georganiseerd. Wil je zelf ook bij het team De Meersche Helden horen, en jij denkt dat je ons team kan versterken, mail ons dan op redactie@demeerschehelden.nl 

Algemene voorwaarden.

DMH is een onafhankelijke stichting. De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op het membership van DMH. Door het membership aan te vragen is de aanvrager akkoord met de algemene voorwaarden. 

Wat bedoelen we met?

In deze voorwaarden zijn de volgende definities van toepassing: 

Wij / DMH: De Meersche Helden

De Member: de natuurlijke persoon die zich middels een lidmaatschap aan DMH heeft verbonden; 

Het membership: het lidmaatschap van DMH.

Wat houdt een lidmaatschap van De Meersche Helden in?

Membership van DMH is persoonsgebonden en geeft toegang tot producten en diensten van DMH; 

Voor €25 per jaar ben je member, je ontvangt vijf keer het fanzine en krijgt 10% korting in onze webshop.

Van wanneer tot wanneer loopt het membership jaar? 

Aanmelden voor een membership kan op elk gewenst moment en het membership loopt door tot en met 30 juni. Het lidmaatschap loopt daarna van 1 juli tot en met 30 juni e.

DMH is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming zoals bedoeld in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

Ten behoeve van haar dienstverlening legt DMH persoonsgegevens vast wanneer een membership wordt afgesloten, diensten en/of producten worden afgenomen of anderszins contact is met DMH.

DMH gebruikt dezegegevens voor de uitvoering van rechten op grond van het lidmaatschap, voor de ontwikkeling van producten en diensten en om leden/bezoekers van haar nieuwe producten en diensten op de hoogte te houden. members geven toestemming voor het vastleggen van de persoonsgegevens bij het afsluiten van een membership.

Indien de member gebruik wil maken van het recht op vergetelheid, het recht op inzage, geen prijs stelt op informatie over producten of diensten of wanneer het lid de toestemming voor het ontvangen van informatie per e-mail wil intrekken (al dan niet door gebruik te maken van de afmeldlink in het bericht), kan de member een mail sturen naar DMH, onder vermelding van AVG. DMH behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy statement.

DMH members informeert haar leden onder andere via het fanzine. Deze Verschijnt vijf keer per seizoen