Zondag 7 feb. uitgave 42

Zondag 7 feb. uitgave 42

Aankomende zondag 7 februari voorgaand de wedstrijd Ajax – feyenoord komt De Meersche Helden uit met uitgave 42. Het fanzine is gericht op de wedstrijd Ajax-feyenoord, daarbij hebben we een interview met Donny van de Beek.

Is Ajax altijd jouw club geweest?

Ja, toen ik zes jaar was hadden mijn vader en ik al een seizoenkaart. We misten bijna geen wedstrijd dus je kan wel zeggen dat ik een Ajacied ben. Ik zei in die tijd al tegen mijn vader: “pa, ooit wil ik hier spelen”. Ik ben er nog lang niet maar de droom is al een beetje uitgekomen. Mijn vader is ook één van mijn grootste fans. Al is hij ook zeer kritisch. Is het goed, dan is het goed maar als het niet goed is, dan vertelt hij me dat ook. Maar waar hij kan, steunt hij me natuurlijk.

468 ad